moderat_sommar
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Aslan till Sollentuna

Maik Aslan som spelade i konkurslaget Valsta Syrianska förra året är klar för Sollentuna United enligt tränaren Christer Mattiasson.

centrum_artikel

Valsta Syrianskas spelare är fria att gå eftersom klubben begärt sig själv i konkurs. Flera spelare, bland annat Sencer Sogük och Rodrigo Gomez finns i Vasalund. Nu står det klart att mittbacken Maik Aslan följer med sin tränare Christer Mattiasson till Sollentuna i Division 2. Han får sällskap av Viktor Eriksson som också var i Valsta den gångna säsongen.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
helsida_sommarlov
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

defacto_helsida
2020_helsida
sigtunahem_sokbostad
brobygget_helsida_valsta
centrum_helsida2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_helsida
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
outsider_sommarlov
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta