centrum_jul_panorama
Polis på Sätunavägen med anledning av en misshandel. Foto: Daniel Iskander

Yngling misshandlad på Sätuna

En yngling misshandlades på Sätunavägen vid 16-tiden på tisdagen: - Han ska ha fått blodvite, säger Albin Näverberg vid Polisens regionledningscentral till märsta.nu

defacto_jul_artikel

En yngling ska ha fått ett antal slag mot huvudet och kroppen av en gärningsman som var i 16-årsåldern. Enligt Polisens regionledningingscentral ska gärningsmannen och målsäganden ha varit bekanta, gärningsmannen är identifierad men inte gripen. Ett flertal personer blev vittnen till händelsen och polispatrull tar upp en anmälan gällande misshandel samt förhör vittnena och målsäganden. Någon ambulansfärd ska inte vara nödvändig enligt Polisen.

happyhomes_2019

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

sigtunavatten_standard

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

greeknighthelsida
defacto_jul
julbord_helsida
trainingpartner_jobb_helsida
colorama_jul

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

centrum_jul_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

ica_oktober
connys
greeknight_outsider
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
julbord