eldsjal2024_pan
Foto: Wings

Wings riskerar degradering trots slopat kval

Sju lag ska bantas från HockeyEttan trots att kvalet till tvåan är slopat.

centrum_artikel_host

märsta.nu rapporterade förra veckan att det inte genomförs något kval till Hockeyettan med lag från Division 2. Det stämmer fortfarande, men sju lag från Hockeyettan ska ändå degraderas. Om Wings kommer på en av de fyra sista platserna i fortsättningsserien så får de spela ett negativt kval där de åker ur. Kvalet är tuffare än någonsin på grund av att varje serie ska bantas ner till tio lag.

I kvalspelet för att hänga kvar innebär att trean och fyran ramlar ut, serietvåan spelar troligtvis i Hockeyettan men bara det lag som vinner kvalspelet som består av fyra lag kan vara säker på att få spela i Hockeyettan kommande säsong.

Wings föll i sin första matchen av fortsättningsserien och är just nu jumbo. Man måste komma på plats 2-3 för att vara klara för spel i Hockeyettan, laget som vinner fortsättningsserien går in i play off-spel.

connys_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

spedition_helsida
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

storemore_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
connys
mp_eu_outsider
pantamera_out
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
spedition_outsider
storemore_out