defacto_pan2020
Foto: Wings

Wings riskerar degradering trots slopat kval

Sju lag ska bantas från HockeyEttan trots att kvalet till tvåan är slopat.

centrum_artikel

märsta.nu rapporterade förra veckan att det inte genomförs något kval till Hockeyettan med lag från Division 2. Det stämmer fortfarande, men sju lag från Hockeyettan ska ändå degraderas. Om Wings kommer på en av de fyra sista platserna i fortsättningsserien så får de spela ett negativt kval där de åker ur. Kvalet är tuffare än någonsin på grund av att varje serie ska bantas ner till tio lag.

I kvalspelet för att hänga kvar innebär att trean och fyran ramlar ut, serietvåan spelar troligtvis i Hockeyettan men bara det lag som vinner kvalspelet som består av fyra lag kan vara säker på att få spela i Hockeyettan kommande säsong.

Wings föll i sin första matchen av fortsättningsserien och är just nu jumbo. Man måste komma på plats 2-3 för att vara klara för spel i Hockeyettan, laget som vinner fortsättningsserien går in i play off-spel.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
meko_helsida
ridskola2020_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider