moderaterna_riksdag
Foto: Pressbild

Willys dubblar pantgåvor till Rädda Barnen

Om man pantar på Willys så blir det dubbla pengar till Rädda Barnen vid tryck på "Gåvo-knappen".

centrum_artikel

Willys går in och dubblar den skänkta panten som kunder pantar under december. Sedan 2010 har Willys skänkt 20 miljoner kronor till Rädda Barnen och deras verksamhet via gåvoknappen. Pengarna går bland annat till Rädda Barnens satsning ”På lika villkor” som syftar till att stötta barn och unga i socioekonomiskt utsatt områden.
– Vi är tacksamma för alla som donerar sin pant till Rädda Barnen när de pantar på Willys – ett bidrag som gör skillnad. Tack vare Willys och deras kunder har vi sedan starten fått in över 20 miljoner kronor, vilket gör stor skillnad för barn som på olika sätt lever i utsatthet och för familjer som har det extra tufft under pandemin och i jultider. När Willys nu går in och dubblar alla pantdonationer under december gör det att vi kan nå ännu fler barn med våra insatser, säger Helena Thybell, generalsekreterare på Rädda Barnen.

Man har också engagerat sig i High Five som avser motverka kränkningar och diskriminering inom ungdomsindrotten. Pengar har även gått till att Rädda barnen nått fler barn i krig och katastrofer i bland annat Syrien, Jemen och Bangladesh.

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

happyhomes_sommar2020
valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

connys_helsida
2020_helsida
mod_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
handbollsskola

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
connys
nrh
swedol_outsider
moderat_outsider