arlandagolf_pan_aug
Foto: Daniel Iskander

Vittnet: Tur att inget barn skadades

Rånarna riktade en pistol mot porscheägaren och stal sedan bilen, färden varade bara en kort stund sen small det i korsningen: - Det går ju barn till skolan här varje dag, tur att ingen blev skadad, säger ett vittne till märsta.nu

marstakalaset_artikel

Strax före klockan 8 stals porschen på en adress i Sigtuna. Efter drygt hundra meter small det i korsningen Ragvaldsbovägen/Prästängsgatan. En korsning som dagligen barn passerar på väg till skolor i området. Ett stort antal föräldrar blev också vittnen till kraschen mellan porschen och en av Sigtuna kommuns bilar.
– Det var tur att ingen blev skadad, jag ser sen hur två personer hoppar in i en annan bil och kör därifrån, berättar ett vittne.

Enligt uppgifter till märsta.nu ska sedan allmänhet och brandkår ringat in flyktbilen i närheten. Därefter kom flertal polispatruller och tog över. Fyra personer är gripna misstänkta för grovt rån.

arlanda_golf_juli

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

ica_valsta_choklad
sommar_centrum

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

sommar
defacto_helsida
colorama_april2
sigtunavatten_standard
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

happyhomes_2019
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

kontor_thaifong
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
colorama_april
nrh
connys