defacto_pan
Foto: Daniel Iskander

Vittnet: Tur att inget barn skadades

Rånarna riktade en pistol mot porscheägaren och stal sedan bilen, färden varade bara en kort stund sen small det i korsningen: - Det går ju barn till skolan här varje dag, tur att ingen blev skadad, säger ett vittne till märsta.nu

rosta_sigtuna2

Strax före klockan 8 stals porschen på en adress i Sigtuna. Efter drygt hundra meter small det i korsningen Ragvaldsbovägen/Prästängsgatan. En korsning som dagligen barn passerar på väg till skolor i området. Ett stort antal föräldrar blev också vittnen till kraschen mellan porschen och en av Sigtuna kommuns bilar.
– Det var tur att ingen blev skadad, jag ser sen hur två personer hoppar in i en annan bil och kör därifrån, berättar ett vittne.

Enligt uppgifter till märsta.nu ska sedan allmänhet och brandkår ringat in flyktbilen i närheten. Därefter kom flertal polispatruller och tog över. Fyra personer är gripna misstänkta för grovt rån.

eu-valet

Valet är igång

Politik Vallokalerna öppnade upp vid 8-tiden på söndagen: - Det är många poströster som kommit in, säger Torsten Cedervi, vallokalens ordförande i Prästängarna/S:t Per.

v_eu_helsida
mp_eu

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

happyhomes_2019
eu_sap
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

varfest_helsida
bonava_maj_helsida
moderaternamaj
rosta_sigtuna2
oppning_helsida
colorama_april
bonava_maj_outsider
sap_outsider_eu
sh_oppet
defacto_outsider
moderaterna_maj_outsider
connys
nrh
sh_bovard_out
v_eu
fme_outsider
oppning_outsider
rosta_sigtuna
ridskola2019_outsider
mp_eu_outsider
nationaldag_out