centrum_jul_panorama
Läckan är identifierad till Trävaruvägen i Rävsta

Vattnet stängs av i Sigtuna stad

Från klockan 21 ikväll kommer vattnet i Sigtuna stad att stängas av på grund av en läcka i Rävsta.

centrum_jul_artikel

Kommunen och Norrvatten har arbetat med en vattenläcka i Rävsta hela dagen men får inte ordning på den.  När märsta.nu åker förbi kring klockan 16 forsar vattnet ut och det pågår febril aktivitet från grävmaskiner och tekniker. Då man inte fått ordning på läckaget så kommer vattnet till Sigtuna stad att stängas av. Det gäller även Til och Munkholmen. Orsaken till läckan är okänd men man misstänker inte sabotage.

Det finns enbart en vattenledning till Sigtuna. En ny är under uppförande och ska gå från Brohållet till Sigtuna. Avstängning sker klockan 21 och därefter ska vattnet kokas enligt Livsmedelsverkets rekommendationer. Vattentankar kommer sättas ut på olika platser i Sigtuna. Att duscha i vattnet ska inte vara några problem.

Obs. Märsta eller någon annan stadsdel öster om Rävsta omfattas inte. Endast de som har kommunalt vatten väster om Rävsta är drabbade. 

sigtunavatten_standard
trainingpartner_jobb_helsida
julbord_helsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

centrum_jul_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

greeknighthelsida
ica_oktober
happyhomes_2019
fme_oktober
defacto_jul
connys
greeknight_outsider
nrh
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
julbord
colorama_april2