banner_moderaterna
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Vattenläcka drabbar Märsta

En vattenläcka i Märsta kan påverka boende omkring Ekilla: - Det är något lokalt i Märsta som inte fungerar och ingen störning från Norrvatten, säger Johan Krüger, pressansvarig på Norrvatten.

banner_moderaterna_artikel

Sedan 13-tiden ska vattenförsörjningen till Lyckostigen vara påverkad, en läsare kontaktade redaktionen och berättade att det kommer inget vatten. Det bekräftas även av Norrvatten som meddelar att det är något lokalt som enbart gäller Märsta. Hur många hushåll som är drabbade är just nu oklart. Sigtuna Vatten uppger att det finns en läcka i höjd med Ekillaskolan som kan påverka boende, arbetet med att reparera läckan ska inledas klockan 16 för att påverka trafiken så lite som möjligt.

Anledningen till att Lyckostigen påverkades ska ha varit en omkoppling i samband med pågående stambyten. Klockan 15 ska vattnet ha satts igång där igen.

Uppdaterad kl. 15.00

valet2018

Moderaterna vill införa tiggeriförbud

Politik Ledande moderater går till val på att införa ett nationellt tiggeriförbud: daniel iskandar: - Vi ska inte ha tiggare på Sveriges gator, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

sap_valet2018
EXTRA

Inbrott i butik på Norrbacka

Blåljus Handlaren på Norrbacka hade inbrott vid 23-tiden på onsdagskvällen: - Det är minst fyra personer inblandade, säger Kjell Lindgren vid Polisens ledningscentral.

happy_homes_juli
steningeslottsommar
valet2018

klart: Möts i valduell

Politik Under onsdagsmorgonen blev det klart med att KSO-kandidaterna Olov Holst (M) och Marie Axelsson (S) möts i en livesänd och publik debatt på tisdag.

theweek_2018
banner_center_helsida_tva
marstakalaset

Inbrott i pizzeria

Blåljus Ett inbrott anmäldes under natten i en pizzeria: - Någon sprang iväg bärandes på något, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

valet2018

Kritik mot (S)-utspelet om fördubblade badpriser

Politik Socialdemokraternas förstanamn och oppositionsrådet Marie Axelsson påstår i en valfilm att Moderaterna avser fördubbla priserna på Midgårdsbadet: - Det är ren lögn, dundrar moderaternas Olov Holst.

centerpartiet_helsida_ett
gotenehus
Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
connys
sd_val2018
sfs_outsider
skanela_standard