lokal_effekt
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Vattenläcka drabbar Märsta

En vattenläcka i Märsta kan påverka boende omkring Ekilla: - Det är något lokalt i Märsta som inte fungerar och ingen störning från Norrvatten, säger Johan Krüger, pressansvarig på Norrvatten.

Sedan 13-tiden ska vattenförsörjningen till Lyckostigen vara påverkad, en läsare kontaktade redaktionen och berättade att det kommer inget vatten. Det bekräftas även av Norrvatten som meddelar att det är något lokalt som enbart gäller Märsta. Hur många hushåll som är drabbade är just nu oklart. Sigtuna Vatten uppger att det finns en läcka i höjd med Ekillaskolan som kan påverka boende, arbetet med att reparera läckan ska inledas klockan 16 för att påverka trafiken så lite som möjligt.

Anledningen till att Lyckostigen påverkades ska ha varit en omkoppling i samband med pågående stambyten. Klockan 15 ska vattnet ha satts igång där igen.

Uppdaterad kl. 15.00

korpen_jan-feb
frisyr_december
happyhomes_2019
sigtuna_funkis
connys
sigtunavatten_standard
outsider

märsta.nu klar etta som sökord

Nyheter märsta.nu är klart populäraste sökordet när kommuninvånare googlar, det visar siffror som märsta.nu tagit fram via Jorge Castro, SEO analytiker och marknadsförare på ABS Wheels.

funkis_2
nrh
banner_trerosor