moderaterna_juni
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Vattenläcka drabbar Märsta

En vattenläcka i Märsta kan påverka boende omkring Ekilla: - Det är något lokalt i Märsta som inte fungerar och ingen störning från Norrvatten, säger Johan Krüger, pressansvarig på Norrvatten.

banner_artikel

Sedan 13-tiden ska vattenförsörjningen till Lyckostigen vara påverkad, en läsare kontaktade redaktionen och berättade att det kommer inget vatten. Det bekräftas även av Norrvatten som meddelar att det är något lokalt som enbart gäller Märsta. Hur många hushåll som är drabbade är just nu oklart. Sigtuna Vatten uppger att det finns en läcka i höjd med Ekillaskolan som kan påverka boende, arbetet med att reparera läckan ska inledas klockan 16 för att påverka trafiken så lite som möjligt.

Anledningen till att Lyckostigen påverkades ska ha varit en omkoppling i samband med pågående stambyten. Klockan 15 ska vattnet ha satts igång där igen.

Uppdaterad kl. 15.00

clasohlson_robot

Var sparsam med vattnet

Nyheter Vattenverken får nu jobba för högtryck för att leverera rent vatten i vörmeböljan. Sigtuna kommun uppmanar invånare att använda vattnet sparsamt.

vuxenutbildning2
februari
nationaldag_sigtunakommun
dackia_2018
valet2018

uppdaterad (SD)-kritik mot att tillstånd i valrörelsen inte skickats in

Politik De största partierna Socialdemokraterna och Moderaterna har inte lyckats komma överens om förutsättningarna för valrörelsen och ingen tillståndsansökan har skickats in till polisen enligt Sverigedemokraterna: - Man har inte skött det alls. Ansökningarna har nu försenats beroende på de etablerade maktpartiernas totala misslyckande i ärendet, uppger Nils Persson, vice ordförande i Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

standard_start
veterankraft_standard
sigtunavatten_standard
outsider_defacto
val2018
oppning_sportfiske2
Norra Redovisningshuset
standard_ridskola
outsider_moderat
objekt4
objekt3
nfc_vinter
vuxentutbildning
connys
objekt2
barnnplattan