moderat_sommar
Se upp med vassa föremål på SjudargårdetFoto: Maps

Skador efter bad vid Sjudargården

Två personer ska ha skadat sig på ett vasst föremål som lagts ner i Sjudarårdsbadet: - Hoppa ej från långa bryggan…Pålar ligger i och är långa nog att landa på, skriver en sigtunabo via Twitter.

centrum_artikel

En flicka och en pojke fick besöka sjukhus efter ett nattdopp i Sjudargårdsbadet. Vid den långa bryggan hade någon enligt en sigtunabo lagt ner vassa pålar som man kan skära sig på. Omfattningen på skadorna är oklara men det ska inte vara något allvarligt utan bara omplåstring. Polisen misstänker inte brott i skrivande stund enligt Radio Uppland.

Kultur- och fritidsförvaltningens chef Anders Mebius berättar för märsta.nu att det är oklart vad som finns i vattnet. Dykare från dykarföreningen ska undersöka platsen mer utförligt under dagen. Det är inte farligt att bada på Sjudargårdsbadet utmed stranden men bryggan kommer att vara avstängd tills dess att vattnet utmed den är undersökt:
– Skulle det visa sig att det är nått så kommer vi rensa runt bryggan. Misstänker vi brott så kontaktar vi polisen som får utreda. Vår medarbetare har bedömt att det är något föremål som orsakat skadan men att det går bra att bada från stranden. Vi tar detta på största allvar, det kan vara en cykel, bråte eller annat, just nu vet vi inte, säger Anders Mebius till märsta.nu

 

spedition_sigtuna
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_helsida
defacto_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta
kaa_sigtuna_helsida
brobygget_midgard_helsida
connys_helsida
sommar_sigtuna2020
kaa_outsider
speedy_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
marina_outsider
nrh
swedol_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta