defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskander

Varning för ishalka

SMHI har utfärdat en klass 1-varning för plötslig ishalka i Stockholms län under natten till söndag.

centrum_artikel

Under lördagen utfärdade SMHI en klass 1 varning för plötslig ishalka natten mot söndag då våta vägbanor fryser till. Underkylt regn väntas också falla ca 3-6 mm. Varningen gäller Stockholms län, Uppsala och Västmanlands län bland annat. Söndag natt kommer temperaturen att vara omkring -1 och sedan som mest ca plus tre på dagen. Dock är det ingen större risk för ishalka under kvällen utan först när det fryser till efter midnatt.

connys_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

meko_helsida
happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida
2020_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
speedy_vinter2020_outsider
connys
centrum_sommar_out
meko_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider