socialdemokraterna_maj_panorama
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Varning för ishalka under fredagsmorgonen

SMHI har utfärdat en klass 1-varning för plötslig ishalka i Stockholms län från natt mot fredag och fredag morgon.

centrum_artikel_host

Det kommer finnas risk för påfrestning av våta vägar sent mot fredag eller fredag morgon i samband med uppkörning och trots att det är plusgrader i luften, det meddelar SMHI som utfärdat Klass 1-varning får ishalka. Om det kraftigare underkylt regn med 3mm eller mer inom 6 timmar så kommer varningen att uppgraderas.

forstamaj_helsida
1:a maj

Så firades första maj i Valsta

Politik Socialdemokraterna höll 1 maj-firande i Valsta Centrum. LO:s ungsekreterare Elsa Alm höll tal tillsammans med Marie Axelsson och Ann-Bly Lässman.

centrum_host_helsida

Liberalerna starta om seniorrådet i kommunen

Politik Liberalerna vill att seniorrådet som lades ner 2020 återupptas: – Äldre, som utgör en växande andel av befolkningen, har specifika behov och erfarenheter som måste beaktas för att Sigtuna kommun ska kunna erbjuda tjänster och stöd som verkligen möter deras förväntningar och förbättrar deras livskvalitet, uppger Liberalernas ordförande Anders Eriksson för tidningen Senioren.

valborg

Samtalen till 112 ökar med 25 procent under Valborg

Nyheter SOS Alarm har i 50 år varit den centrala punkten för Sveriges nödnummer 112. Valborgsmässoafton är en av de mest anmärkningsvärda dagarna för blåljusinsatser, med en dramatisk ökning av samtal som kopplas till polis och vård.

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
pantamera_out
mp_eu_outsider
eldsjal2024_out
connys
stationshusen_outsider