centrum_jul_panorama
Bilen dumpades på Mjölnergatan efter att däcket exploderatFoto: Insändarbild

Vansinnesfärd genom Valsta

En bil som annonserats för att säljas körde vårdslöst vid Valsta Centrum under måndagskvällen: -Någon har sprungit ifrån bilen, säger stationsbefälet Anna Frid.

defacto_jul_artikel

En personbil av märket Audi kördes vårdslöst vid Valsta Centrum kl 20.30 på söndagskvällen. Bilen ska ha kört så pass vårdslöst att ett av bilens däck sprängdes i samband med körningen. Ett ögonvittne berättar för märsta.nu att farten ska varit över 100 km/h.

Låg ute för försäljning
Polisen har kontaktat och informerat ägaren till bilen som uppger att han lämnat över bilen till ett företag med uppdrag att sälja bilen:
-Ägaren säger att han överlåtit bilen till ett företag som ska sälja den, säger stationsbefälet Anna Frid.

Bilen dumpades efter att färden tog slut då däcket sprängts och en person, enligt Anna Frid, har sprungit ifrån platsen. Spaningarna i området var resultatlösa och polisen har i nuläget ingen misstänkt person. En anmälan om olovligt brukande är skriven:
-Man har upprättat en anmälan om olovligt brukande på någon, säger Anna Frid.

Oroliga hörde kraftig smäll
Enligt KC-befälet Jenny Svedholm har Polisens regionledningscentral samtidigt som händelsen fått flera samtal om en kraftig smäll i Valsta:
-Det kan vara samma händelse, när ett däck exploderar så låter det väldigt högt, uppger Jenny Svedholm.

centrum_jul_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

tp_helsida
ica_oktober
fme_oktober
sigtunavatten_standard
julbord_helsida
defacto_jul
valsta_tomte
greeknighthelsida
bildådet

Ordförande: Ingen förhöjd risk mot Vikingahallen

Nyheter Skånelaiter som varit oroliga efter händelsen i lördags då en bil körde in genom fasaden kan vara lugna: - Polisen betraktar det som en isolerad händelse och det finns ingen förhöjd risk på Vikingahallen, skriver ordföranden Magnus Larsson på Facebook.

connys
julshow_outsider
tp_outsider
valsta_tomte_outsider
greeknight_outsider
julbord
colorama_april2
trainingpartner_jobb_outsider
nrh