arlandagolf_pan_aug
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Uppgifter: En anhållen efter narkotikarazzia i Valsta

En stor polisstyrka slog till mot en bil i Valsta och grep flera personer under torsdagen. Enligt uppgifter till märsta.nu handlar det om ett narkotikaärende. Nu har en person anhållits i ärendet. – Jag kan inte kommentera något, säger åklagare Pontus Klang.

marstakalaset_artikel

Ett stort polispådrag slog till mot en bil på Baldergatan, i Valsta, under torsdagskvällen. Minst tre personer drogs ut ur fordonet och trycktes ner mot marken, enligt vittnesuppgifter som nått märsta.nu. De greps och fördes sedan iväg av flera patruller. Polis och åklagare är i nuläget förtegna och vill inte uttala sig om händelsen, men enligt uppgifter till märsta.nu handlar det om ett narkotikaärende. Samtliga är kända av polis sen tidigare, och sent på torsdagskvällen anhölls en av de gripna av jouråklagare, erfar märsta.nu. Kammaråklagare Pontus Klang leder utredningen:
– Just nu blir det locket på, jag vill inte kommentera något överhuvudtaget. Det är tidigt i utredningen och jag vill inte riskera att någon bevisning förstörs, säger han.

Vet du mer? Kontakta redaktionen!

kontor_thaifong

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

sommar_centrum
happyhomes_2019

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard
sommar
defacto_helsida
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

colorama_april2
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

ica_valsta_choklad
connys
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
nrh
colorama_april