centrum_host
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Uppgifter: En anhållen efter narkotikarazzia i Valsta

En stor polisstyrka slog till mot en bil i Valsta och grep flera personer under torsdagen. Enligt uppgifter till märsta.nu handlar det om ett narkotikaärende. Nu har en person anhållits i ärendet. – Jag kan inte kommentera något, säger åklagare Pontus Klang.

Ett stort polispådrag slog till mot en bil på Baldergatan, i Valsta, under torsdagskvällen. Minst tre personer drogs ut ur fordonet och trycktes ner mot marken, enligt vittnesuppgifter som nått märsta.nu. De greps och fördes sedan iväg av flera patruller. Polis och åklagare är i nuläget förtegna och vill inte uttala sig om händelsen, men enligt uppgifter till märsta.nu handlar det om ett narkotikaärende. Samtliga är kända av polis sen tidigare, och sent på torsdagskvällen anhölls en av de gripna av jouråklagare, erfar märsta.nu. Kammaråklagare Pontus Klang leder utredningen:
– Just nu blir det locket på, jag vill inte kommentera något överhuvudtaget. Det är tidigt i utredningen och jag vill inte riskera att någon bevisning förstörs, säger han.

Vet du mer? Kontakta redaktionen!

centrum_host_helsida
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

ica_oktober
fme_oktober

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

defacto_mustach_helsida
happyhomes_2019

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

sigtunavatten_standard

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

greeknighthelsida
agy_oppethus
greeknight_outsider
nrh
connys
colorama_april2
agy_oppethus_outsider