bovard_sh
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Uppgifter: En anhållen efter narkotikarazzia i Valsta

En stor polisstyrka slog till mot en bil i Valsta och grep flera personer under torsdagen. Enligt uppgifter till märsta.nu handlar det om ett narkotikaärende. Nu har en person anhållits i ärendet. – Jag kan inte kommentera något, säger åklagare Pontus Klang.

rosta_sigtuna2

Ett stort polispådrag slog till mot en bil på Baldergatan, i Valsta, under torsdagskvällen. Minst tre personer drogs ut ur fordonet och trycktes ner mot marken, enligt vittnesuppgifter som nått märsta.nu. De greps och fördes sedan iväg av flera patruller. Polis och åklagare är i nuläget förtegna och vill inte uttala sig om händelsen, men enligt uppgifter till märsta.nu handlar det om ett narkotikaärende. Samtliga är kända av polis sen tidigare, och sent på torsdagskvällen anhölls en av de gripna av jouråklagare, erfar märsta.nu. Kammaråklagare Pontus Klang leder utredningen:
– Just nu blir det locket på, jag vill inte kommentera något överhuvudtaget. Det är tidigt i utredningen och jag vill inte riskera att någon bevisning förstörs, säger han.

Vet du mer? Kontakta redaktionen!

eu-valet

Valet är igång

Politik Vallokalerna öppnade upp vid 8-tiden på söndagen: - Det är många poströster som kommit in, säger Torsten Cedervi, vallokalens ordförande i Prästängarna/S:t Per.

happyhomes_2019
moderaternamaj

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

bonava_maj_helsida
oppning_helsida
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

nationaldag_helsida
v_eu_helsida
mp_eu
rosta_sigtuna2
eu_sap
defacto_outsider
nationaldag_out
oppning_outsider
mp_eu_outsider
ridskola2019_outsider
fme_outsider
bonava_maj_outsider
sh_oppet
rosta_sigtuna
sh_bovard_out
moderaterna_maj_outsider
nrh
colorama_april
connys
sap_outsider_eu
v_eu