defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Uppgifter: En anhållen efter narkotikarazzia i Valsta

En stor polisstyrka slog till mot en bil i Valsta och grep flera personer under torsdagen. Enligt uppgifter till märsta.nu handlar det om ett narkotikaärende. Nu har en person anhållits i ärendet. – Jag kan inte kommentera något, säger åklagare Pontus Klang.

centrum_artikel

Ett stort polispådrag slog till mot en bil på Baldergatan, i Valsta, under torsdagskvällen. Minst tre personer drogs ut ur fordonet och trycktes ner mot marken, enligt vittnesuppgifter som nått märsta.nu. De greps och fördes sedan iväg av flera patruller. Polis och åklagare är i nuläget förtegna och vill inte uttala sig om händelsen, men enligt uppgifter till märsta.nu handlar det om ett narkotikaärende. Samtliga är kända av polis sen tidigare, och sent på torsdagskvällen anhölls en av de gripna av jouråklagare, erfar märsta.nu. Kammaråklagare Pontus Klang leder utredningen:
– Just nu blir det locket på, jag vill inte kommentera något överhuvudtaget. Det är tidigt i utredningen och jag vill inte riskera att någon bevisning förstörs, säger han.

Vet du mer? Kontakta redaktionen!

studeravidare_helsida
sommarlov_helsida
defacto_helsida
kcbygg_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

connys_helsida
speedy_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

marina_helsida
studenten2020_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

sommarlov_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
studenten2020_outsider
marina_outsider
kcbygg_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
speedy_outsider