happy_homes_sommar
forskontor
defacto_panorama_boka_mote

Spelutvecklare besöker Märsta – Ska locka elever till spelutvecklingsprogram

Ung & Student Spelutvecklare från King och Uprise besöker Märsta som en del av ett event som Arlandagymnasiet arrangerar: - Jag tycker att det är kul att så stora spelutvecklingsföretag kommer till Sigtuna kommun och vänder sig till våra ungdomar och berättar om hur det är att jobba i spelindustrin, säger Torhald Prevéus, lärare och ansvarig för spelutvecklingsprogrammet.

Elever på militärövning med FN-soldater

Ung & Student Risk- och räddningsprogrammet på Arlandagymnasiet har just avslutat en övning tillsammans med FN-soldater sim ska iväg på uppdrag till Mali: - Övningen ägde rum i Strängnäs och genom att ta roller som bybor hjälpte eleverna förbandet i sin utbildning genom att skapa simulerade fall som militärerna fick hantera, berättar Mia Jönsson, programledare för Risk- och räddningsprogrammet.

Succé för Öppet Hus på Arlandagymnasiet

Ung & Student Arlandagymnasiet höll Öppet Hus på torsdagen och lockade hundratals framtida elever: - Det blev stor succé på Arlandagymnasiets Öppethus ikväll, rekord på 361 st besökare. Vi gjorde förmodligen vårt bästa Öppethus som präglades av en otroligt god stämning och värdskap. Samtliga program var välbesökta av intresserade och engagerade blivande elever, berättar läraren Christian Nordgren för märsta.nu