defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Ungdomsrån i Märsta

Två ungdomar i 15-årsåldern rånade under lördagskvällen en jämnårig.

centrum_artikel

Polisen larmades om rådet strax före klockan 22 på lördagskvällen. En person i 15-årsåldern hade då blivit av med okänt föremål av två jämnåriga gärningsmän. I utredningsarbetet som polis gjorde på plats har två misstänkta kunnat identifieras och de misstänks för rån.

studeravidare_helsida
connys_helsida
studenten2020_helsida
sommarlov_helsida
defacto_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

kcbygg_helsida
marina_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

speedy_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

sommarlov_outsider
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
studenten2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
marina_outsider