sportfiske_jubileum
Kort efter att bilen stulits krockade den med en annan bil.

Ungdomsgäng häktas för bilrån

Ett ungdomsgäng häktas för att ha tvingat till sig en Porsche i onsdags och sedan kraschat den i Sigtuna.

rosta_sigtuna2

Fyra personer mellan 18-21 år gamla häktas för rån. Enligt häktningsbeslutet tvingade de till sig en Porsche i onsdags och kvaddade den kort därpå i en våldsam krock i korsningen Ragvaldsbovägen/Prästängsgatan. En person skadades i krocken och kort efter plockades två personer upp ur Porschen och kördes därifrån. Allmänhet och brandkår lyckades hålla kvar gänget tills polis var på plats. En av de misstänkta är folkbokförd i Märsta, två i Väsby och en i en förort till Göteborg.

Under fredagseftermiddagen hölls häktningsförhandlingar i Attunda tingsrätt. Samtliga häktas för rån även om det enligt uppgift till märsta.nu var en person som var drivande i rånet. Denne ska ha riktat en pistol mot porscheägaren och tvingat till sig bilen.

eu-valet

Valet är igång

Politik Vallokalerna öppnade upp vid 8-tiden på söndagen: - Det är många poströster som kommit in, säger Torsten Cedervi, vallokalens ordförande i Prästängarna/S:t Per.

oppning_helsida
v_eu_helsida

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

bonava_maj_helsida
moderaternamaj
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

happyhomes_2019
varfest_helsida
nationaldag_helsida
rosta_sigtuna2
nationaldag_helsida
nationaldag_out
defacto_outsider
sh_oppet
mp_eu_outsider
nrh
bonava_maj_outsider
fme_outsider
v_eu
oppning_outsider
colorama_april
sh_bovard_out
ridskola2019_outsider
connys
rosta_sigtuna
moderaterna_maj_outsider
sap_outsider_eu