arlandagolf_pan_aug
Kort efter att bilen stulits krockade den med en annan bil.

Ungdomsgäng häktas för bilrån

Ett ungdomsgäng häktas för att ha tvingat till sig en Porsche i onsdags och sedan kraschat den i Sigtuna.

marstakalaset_artikel

Fyra personer mellan 18-21 år gamla häktas för rån. Enligt häktningsbeslutet tvingade de till sig en Porsche i onsdags och kvaddade den kort därpå i en våldsam krock i korsningen Ragvaldsbovägen/Prästängsgatan. En person skadades i krocken och kort efter plockades två personer upp ur Porschen och kördes därifrån. Allmänhet och brandkår lyckades hålla kvar gänget tills polis var på plats. En av de misstänkta är folkbokförd i Märsta, två i Väsby och en i en förort till Göteborg.

Under fredagseftermiddagen hölls häktningsförhandlingar i Attunda tingsrätt. Samtliga häktas för rån även om det enligt uppgift till märsta.nu var en person som var drivande i rånet. Denne ska ha riktat en pistol mot porscheägaren och tvingat till sig bilen.

kontor_thaifong

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

arlanda_golf_juli
sommar_centrum

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

happyhomes_2019
marstakalas_helsida
ica_valsta_choklad
colorama_april2
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

sommar
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

defacto_helsida
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
defacto_outsider
nrh
colorama_april
connys