defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Ungdomar rånades på mopeder

Två ungdomar rånades på sina mopeder i Sigtuna- i en timme: - De återlämnades till sina ägare vid 22.30-tiden, säger Mats Eriksson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

Polis larmades till centrala Sigtuna vid 21.30-tiden på tisdagskvällen med anledning av att två ungdomar rånades på sina mopeder av två maskerade gärningsmän. Gärningsmännen kom även över en mobiltelefon. Polis sökte i Sigtuna en stund, bland annat med hundpatrull.
– Klockan 22.30 återlämnades mopederna, hur det har gått till vet jag inte, säger Mats Eriksson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

Polis har upprättat anmälan om rån som kvarstår trots att mopederna är tillbaka. Huruvida mobiltelefonen lämnades tillbaka är oklart.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
teatergrillen_helsida
connys_helsida
happyhomes_2019

Ny närakut invigd i Sollentuna

Nyheter Närakuten i Sollentuna som vänder sig till kommuninvånare i Sigtuna ligger nära pendeltågsstationen och håller öppet fram till 22 varje dag.

Domen: Blöjor ska ingå i maxtaxan

Nyheter Efter en dom som ger föräldrar rätt att kräva förskolor på blöjor så uppmanar Sveriges kommuner och regioner sina medlemmar, alltså kommunerna, att fortsätta be föräldrar att ta med sig blöjor.

teatergrillen_outsider
connys
nrh