midsommar
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Två misshandlades på snabbmatsrestaurang

En anmälan om misshandel upprättades efter ett bråk på en snabbmatsrestaurang i Märsta: - Det är någon som fått en lavett, säger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

Polis fick in samtal om bråket på snabbmatsrestaurangen vid 00.20 natten mot söndag. Det är lite oklart vad som hänt och vad som orsakade bråket men en okänd person är misstänkt för att ha misshandlat två. En av de två ska ha fått mer slag än den andra, bland annat utdelades en lavett enligt Polisen. När patrullen anlände var den misstänkte inte kvar och ingen var misstänkt för brottet nu under morgonen.

Bilbrand i Valsta

Blåljus Två bilar brann under natten i Valstavägen: - De har inte börjat brinna av sig själva, så mycket vet vi i alla fall, säger Mats Almquist, vakthavande befäl på regionledningscentralen i Stockholm, till Aftonbladet.

brf_englamarken
sap_valet2018
EXTRA

Khalifa beviljas inte ansvarsfrihet

Politik Kommunfullmäktige ger inte förre kommunstyrelseordföranden Ibrahim Khalifa (S) ansvarsfrihet för sin tid som ordförande i Kommunstyrelsen för tiden 1 januari-21 september 2017: - Det hela är enkelt – har man brutit mot kommunallagen, då SKA man inte beviljas ansvarsfrihet, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande, i ett pressmeddelande.

februari
vuxenutbildning2
varen2018

Barnrum för 9-12-åringar på bibliotek

Ung & Student Ett rum för 9-12-åringar har invigts på Märsta bibliotek: - Hela idén till rummet är från barnen själva och de har också varit delaktiga i att skapa det, säger barnbibliotekarien Hedda Svenblad.

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

forskontor
sap_outsider
objekt2
veterankraft_standard
objekt4
outsider_moderat
connys
Norra Redovisningshuset
objekt3
outsider_defacto
nfc_vinter
vuxentutbildning
val2018
standard_ridskola
sigtunavatten_standard