julbanner
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Två misshandlades på snabbmatsrestaurang

En anmälan om misshandel upprättades efter ett bråk på en snabbmatsrestaurang i Märsta: - Det är någon som fått en lavett, säger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

Polis fick in samtal om bråket på snabbmatsrestaurangen vid 00.20 natten mot söndag. Det är lite oklart vad som hänt och vad som orsakade bråket men en okänd person är misstänkt för att ha misshandlat två. En av de två ska ha fått mer slag än den andra, bland annat utdelades en lavett enligt Polisen. När patrullen anlände var den misstänkte inte kvar och ingen var misstänkt för brottet nu under morgonen.

sportfiskebanner2
icavalsta_julbanner
lager_bilnet
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

fme_jul
defacto_host2018
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

sigtuna_funkis
happy_homes_juli
julbanner2
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

vanster_jul
outsider
objekt2
colorama_vinter
objekt3
connys
funkis_2
komvuxq3_4
objekt4
sigtunavatten_standard
nrh_lania