centrum_jul_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Två döda efter brand

Två personer ska ha hittats döda efter villabranden på Norrbacka i natt: - Paret var redan döda när räddningstjänsten kom till platsen, säger Mats Almqvist på Stockholmspolisen, till Aftonbladet.

defacto_jul_artikel

Larm om branden inkom vid 1-tiden och totalt arbetade flera stationer med att släcka den övertända villan. Enligt vittnesuppgift till redaktionen bars två personer ur villan. Branden ska ha varit kraftig och man samlar information om händelseförloppet. En teknisk undersökning av villan ska också genomföras och vid 7-tiden pågick fortfarande eftersläckning. märsta.nu var i kontakt med Norrortspolisen vid 6-tiden i morse och då kunde man inte uttala sig om tillstånd för de två personer som bars ut från villan. Men Nu bekräftas att det rör sig om två äldre som hittades avlidna av rökdykare inne i villan. Parets anhöriga har nu underrättats och en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet har upprättats.

happyhomes_2019
centrum_jul_helsida
julbord_helsida

Uppmaningen: Släck ljusen

Notiser Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

greeknighthelsida

Nya busstider på måndag

Nyheter På måndag träder den nya busstidtabellen i kraft som kritiserats av kommuninvånare: - Varje dag reser mellan 3 000 och 4 000 personer med linje 570 mellan Märsta och Sigtuna. Med dessa ändringar kommer vi öka medelhastigheten och korta ner restiderna på den här linjen med 10 minuter, säger Malin Fordham, affärsutvecklare på Transdev.

Valsta får återvinningsstation

Nyheter Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

tp_helsida

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

fme_oktober
defacto_jul
colorama_jul
ica_oktober

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

nrh
julbord
tp_outsider
connys
greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider