centrum_host
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Två anhållna efter tillslaget

De två personerna som greps på Tingvalla på torsdag förmiddag har anhållits: - Vi hade en dragning för åklagaren efter inledande förhör som därefter fattade beslut om att anhålla dem, säger Lars Byström vid Stockholmspolisen.

Polisen höll inledande förhör med de två gripna efter tillslaget på Tingvalla under torsdagen, därefter höll man en dragning för åklagare som beslutade om anhållandet. Åklagaren har nu 72 timmar att begära dem häktade eller släppa dem. Enligt Norrorts åklagarkammare kommer häktningen troligtvis att ske på lördag i Solna av jouråklagare.

Okänt om lösensumma ska begärts
Lars Byström, presstalesperson vid Stockholmspolisen, säger att man egentligen inte kan uttala sig så mycket om fallet av utredningstekniska skäl. Polisen vill inte uttala sig om hur länge målsäganden satt i lägenheten eller om det krävts en lösensumma för att släppa denne. Motiv och hur de förhåller sig till anklagelserna kommer sannolikt att redas ut i samband med häktningen
– Mycket är okänt men det är tönt att utredningen ska ge svar på det, fortsätter Byström.

Uppdaterad kl. 16.01

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

centrum_host_helsida

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sigtunavatten_standard
defacto_mustach_helsida
greeknighthelsida
agy_oppethus
happyhomes_2019
fme_oktober
ica_oktober

Landsbygdsrådet läggs ner

Politik Det omdebatterade Landsbygdsrådet läggs ner, på måndag avser Kommunstyrelsen fatta beslut.

nrh
connys
colorama_april2
greeknight_outsider
agy_oppethus_outsider