centrum_jul_panorama

Tromb över Midgårdsvallen

En tromb drog in över Midgrådsvallen på eftermiddagen och utrustning och mål åkte över hela anläggningen: - Målet flög över planerna när barnen tränade, säger ett vittne till märsta.nu

centrum_jul_artikel
Just när Märsta IK:s ungdomslag gick på planerna för att träna drog en tromb in över Midgårdsvallen. Mål flög iväg, bås, papperskorgar, till och med en klocka som satt fast på den amerikanska fotbollsplanen. Barnen hann just undan enligt en läsare. Klockan flög enligt uppgift hela vägen in till huvudarenan. Staket har också välts.
– En ledare såg på håll vad som höll på att hända så han såg till att alla kom i säkerhet. Tromben varade säkert i två minuter, berättar Michael Broberg, tränare i Märsta IK, vars lag just skulle ut för att träna.
centrum_jul_helsida
greeknighthelsida
trainingpartner_jobb_helsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

julbord_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

tp_helsida
happyhomes_2019
ica_oktober
fme_oktober
defacto_jul
colorama_april2
tp_outsider
connys
nrh
greeknight_outsider
julbord
trainingpartner_jobb_outsider