bovard_sh
Tre personer dumpade kemikalier i en skog på en gårdFoto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Tre gripna efter att ha dumpat kemikalier

Polis grep tre personer för miljöbrott sedan de setts dumpa vad man misstänker är kemikalier på en gård i Sigtuna.

rosta_sigtuna2

En gårdägare såg i en övervakningskamera hur tre personer kom i en bil och sedan gick ut för att dumpa något som man misstänker är kemikalier i naturen. Gårdsägaren kontaktade polis som snabbt var på plats och kunde gripa de tre personerna.
– Jag vet inte om det är uppenbart vad de slängt ut för kemikalier men annars kommer det utredas, de är även misstänkta för stöld, vad det grundar sig på vet jag inte, säger Anders Bryngelsson vid Polisens ledningcentral.

nationaldag_helsida
v_eu_helsida
eu_sap
rosta_sigtuna2
nationaldag_helsida
oppning_helsida
varfest_helsida
happyhomes_2019
bonava_maj_helsida

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

nationaldag_out
sap_outsider_eu
nrh
rosta_sigtuna
oppning_outsider
fme_outsider
ridskola2019_outsider
bonava_maj_outsider
colorama_april
v_eu
defacto_outsider
mp_eu_outsider
sh_oppet
moderaterna_maj_outsider
sh_bovard_out
connys