julbanner
Tre personer dumpade kemikalier i en skog på en gårdFoto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Tre gripna efter att ha dumpat kemikalier

Polis grep tre personer för miljöbrott sedan de setts dumpa vad man misstänker är kemikalier på en gård i Sigtuna.

En gårdägare såg i en övervakningskamera hur tre personer kom i en bil och sedan gick ut för att dumpa något som man misstänker är kemikalier i naturen. Gårdsägaren kontaktade polis som snabbt var på plats och kunde gripa de tre personerna.
– Jag vet inte om det är uppenbart vad de slängt ut för kemikalier men annars kommer det utredas, de är även misstänkta för stöld, vad det grundar sig på vet jag inte, säger Anders Bryngelsson vid Polisens ledningcentral.

lager_bilnet
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

sigtuna_funkis
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

sportfiskebanner2
icavalsta_julbanner
julbanner2
fme_jul
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

defacto_host2018
happy_homes_juli
vanster_jul
funkis_2
colorama_vinter
nrh_lania
komvuxq3_4
objekt2
sigtunavatten_standard
outsider
objekt3
objekt4
connys