julhandel
En buss har fått stopp i korsningen in till Bristagatan i ArlandastadFoto: Insändarbild

Trasig buss blockerar korsning

En trasig buss står i korsningen in till Arlandastad sedan 14.40-tiden och räkna med en del framkomlighetsproblem i samband med bärgningsarbete där.

marstac_aug

En buss blockerar den vältrafikerade korsningen in till Bristagatan i Arlandastad. Räkna med en del köer i eftermiddagsrusningen när fordon ska både in mot Märsta och ut mot Stockholm.

farbrorbla_host2017
valet2018

Bergqvist löfte: Ska göra mitt bästa

Politik Pernilla Bergqvist toppar för första gången listan för Liberalerna och går in i valet 2018 som affischnamn: - Jag har lovat mig själv och alla invånare att göra mitt allra bästa för alla invånare, stora som små. Det är inget svårt löfte eftersom jag älskar den här kommunen av hela mitt hjärta, säger Pernilla till märsta.nu

dackia_vinter2018
magget_dejt
banner_december
forsmaleri
mordet i bromma

Märstabor fortsatt häktade

Nyheter Tre män, samtliga från Märsta sitter fortfarande häktade för mordet på en gängmedlem från Bredängsnätverket i Bromma 20:e november: - Vi kan dra slutsatsen att de som är involverade i kriminella gängkonflikter passerat en allvarlig gräns. Total hänsynslöshet råder kring de konsekvenser det man gör kan få, säger Christer Axling, gruppchef på Grova Brott i Stockholm till Dagens Nyheter.

Sexuella trakasserier i kommunhuset

Nyheter Ett ärende gällande sexuella trakasserier finns i Sigtuna kommun rapporterar Dagens Nyheter: - Sexuella trakasserier anmäls annars väldigt sällan. Vissa viftar bara bort om de får en klapp i ändan medan andra upplever starkt obehag. Nu har vi uppdaterat våra rutiner kring sexuella trakasserier och ska lägga ut dem på vårt intranät, säger Bengt Palmgren, HR-chef i Sigtuna kommun, till DN.

slutstation
frisyr2018
vanster_mote
connys
borg
colorama_jan
nfc_vinter
vidargatan7
solrosvagen28
lindvagen27
jul2018
blackfriday
cricketklubben
Festspecialisten – Standard
julgranshamtning
lions_standard
agy2
matcher_skanela
dogranch
yrkesutbildningen