centrum_jul_panorama
Foto: Transportstyrelsen

Trängselskatt ett skämt

märsta.nu:s avslöjande igår om att införa trängselskatt i Sigtuna var inget annat än ett aprilskämt som ni säkerligen förstod.

centrum_jul_artikel

Sedan 2008 har märsta.nu haft en tradition av att skriva aprilskämt för kommuninvånarna. Vi har haft allt från ett Lusthus i Steninge till inglasad Stora gatan och att Heron City ska flytta till Vikingafältet. Gemensamt för alla är att de varit mycket uppskattade bland er läsare. Gårdagens skämt om att Sigtuna stad ska få trängselskatt var således inget annat än ett aprilskämt. Samtliga nämnda var medvetna om skämtets innehåll och ställde upp på artikeln. Under de 20 timmar som artikeln låg ute under 1:a april var det 2800 läsningar på den varav 2300 helt unika.

ica_oktober
trainingpartner_jobb_helsida

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

tp_helsida
defacto_jul
centrum_jul_helsida

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

julbord_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

happyhomes_2019
greeknighthelsida
fme_oktober
trainingpartner_jobb_outsider
julbord
nrh
greeknight_outsider
tp_outsider
connys