defacto_pan2020
Arbetena på väg 263 är nu klaraFoto: Daniel Iskander

Trafikverket avslutar arbeten på väg 263

Arbetet på väg 263 förbi Arlandastad är nu avslutat meddelar Trafikverket.

Trafikverket har under drygt ett års tid genomfört arbeten för ökad trafiksäkerhet på väg 263 förbi Arlandastad. En ny korsning med trafikljus har byggts vid infarten till väg 273 mot Arlanda, en korsning med trafikljus har byggts in mot Voltgatan, trafiksignalen in mot Bristagatan har trimmats och slutligen har en trafiksäker utfarts skapats in mot Söderby.

Arbetena har avslutats enligt Trafikverket. Kommuninvånare har dock haft synpunkter på att utfarten mot främst Voltgatan orsakar långa köer i eftermiddagsrusningen in mot Märsta. Återstår att se om ljusen trimmas om flödet inte fungerar optimalt de kommande månaderna. De nya korsningarna är också tänkt att ge ökad framkomlighet och inte bara trafiksäkerhet.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
marina_helsida
happy_homes_mars
operation gimle

Nya tillslag av Polisen

Nyheter Polisen genomförde en ny insats på onsdagen som en del av Operation Gimle: - Polisen jobbar vidare med de här beslagen för att knyta narkotikan till personer samtidigt som vi kartlägger kriminaliteten, säger polisinsatschef Martin Wallin i lokalpolisområde Sollentuna.

2020_helsida
ridskola2020_helsida
salong_elisabeth_helsida
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

festspec_corona_helsida
speedy_helsida
coronakrisen

Inget aprilskämt i år

Notiser På grund av den rådande situationen i Sverige och världen så kommer märsta.nu inte leverera ett Aprilskämt idag.

oppning_salongelisabeth_outsider
festspec_corona_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
nrh