centrum_host
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Trafikolycka vid Måby

En personbil har voltat på Måbypåfarten mot Uppsala.

En personbil voltade på E4-påfarten vid Måby mot Uppsala. Framkomligheten är begränsad förbi platsen i samband med räddningsarbetet. Enligt Trafikverket har olyckan stor påverkan på övrig trafik. Insatsen är beräknad att pågå till 10.45. En person färdades i bilen och denne ska vara vaken och talbar.

sigtunavatten_standard
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

fme_oktober
defacto_mustach_helsida

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

centrum_host_helsida
agy_oppethus
greeknighthelsida

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

ica_oktober

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

happyhomes_2019
connys
agy_oppethus_outsider
greeknight_outsider
colorama_april2
nrh