defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Fyra bilar i krock på E4:an

Fyra bilar krockade på E4:an under Skärtorsdagen.

centrum_artikel

Vid 16.30-tiden inträffade en trafikolycka på E4:an norrgående i höjd med Rosersberg. Ett flertal fordon är inblandade och framkomligheten är kraftigt begränsad mellan Stora-Wäsby och Märsta. Polis, ambulans och brandkår är på plats och insatsen beräknas pågå en stund.

Polis meddelar strax efter klockan 17 att ingen person skadats och att totalt fyra personer varit inblandade i olyckan. En förare får en ordningsbot för att inte ha hållit avstånd till framförvarande bil.

Uppdaterad kl. 18.00

sigtunastad_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

defacto_helsida
connys_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

2020_helsida
vardcentral_helsida
dackskiftarna_helsida
speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider
vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
ridskola_2020_outsider
connys