arlandagk_panorama
Foto: Genrebild/Norwegian

Tatuering försenade plan från Arlanda

Ett plan från Norwegian blev försenat från Arlanda under torsdag kväll sedan kabinpersonal blivit misstänksamma mot en man i tatuering: – Kabinpersonal vägrade följa med planet om mannen satt kvar, säger en flygplatsanställd till Expressen.

centrum_pask

Planet skulle ha lyft klockan 21 mot Heraklion men blev en timme försenat. Kabinpersonal vägrade lyfta då de såg en man med en tatuering på armen som liknade en IS-flagga rapporterar Expressen. Det kan även ha varit en koraners enligt uppgiftslämnare till tidningen.
– Kabinpersonal och en passagerare reagerade på en annan passagerare av en anledning och det skapades en viss oro. Kaptenen beslutade att personen inte fick vara kvar på planet och ville att personen skulle lämna. De tillkallade polisen och vi avvisade en man och ett sällskap, säger Darko Ali, stationsbefäl vid gränspolisen på Arlanda, till Expressen.

Det hela renderade dock inte i något polisiärt ärende då mannen inte är misstänkt för brott utan han eskorterades bara ut från flygplatsen. Vid 22-tiden lyfte sedan planet:
– Ett Norwegianplan avgick en timme senare från Arlanda till Heraklion. En resenär var orsaken till att planet blev försenat, uppger Charlotte Periasamy, pressinformatör vid Swedavia till Expressen.

sigtunavatten_standard

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

valsta_utveckling
logistik_utbildning

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

ica_pask
happyhomes_2019

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

defacto_helsida
fme_helsida

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

bonava_helsida

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

Högt betyg för livsmedelskontrollanterna

Nyheter Kommunens livsmedelskontrollanter tillhör några av landets bästa enligt Sveriges kommuner och landsting: - Målet är ju att det ska vara tydligt för företagarna vilka lagkrav som gäller, men de ska också känna att vi gärna hjälper till med stöd och rådgivning, säger Magdalena Alehagen, samordnare för livsmedelskontrollen i kommunen.

centrum_pask_helsida
ridskola2019_outsider
sh_oppet
defacto_outsider
colorama_april
fme_outsider
sigtunavatten_outsider
bonava_outsider
valsta_utveckling_2