defacto_panorama_mustasch
Foto: Genrebild/Norwegian

Tatuering försenade plan från Arlanda

Ett plan från Norwegian blev försenat från Arlanda under torsdag kväll sedan kabinpersonal blivit misstänksamma mot en man i tatuering: – Kabinpersonal vägrade följa med planet om mannen satt kvar, säger en flygplatsanställd till Expressen.

Planet skulle ha lyft klockan 21 mot Heraklion men blev en timme försenat. Kabinpersonal vägrade lyfta då de såg en man med en tatuering på armen som liknade en IS-flagga rapporterar Expressen. Det kan även ha varit en koraners enligt uppgiftslämnare till tidningen.
– Kabinpersonal och en passagerare reagerade på en annan passagerare av en anledning och det skapades en viss oro. Kaptenen beslutade att personen inte fick vara kvar på planet och ville att personen skulle lämna. De tillkallade polisen och vi avvisade en man och ett sällskap, säger Darko Ali, stationsbefäl vid gränspolisen på Arlanda, till Expressen.

Det hela renderade dock inte i något polisiärt ärende då mannen inte är misstänkt för brott utan han eskorterades bara ut från flygplatsen. Vid 22-tiden lyfte sedan planet:
– Ett Norwegianplan avgick en timme senare från Arlanda till Heraklion. En resenär var orsaken till att planet blev försenat, uppger Charlotte Periasamy, pressinformatör vid Swedavia till Expressen.

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

fme_oktober

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

happyhomes_2019
greeknighthelsida
sigtunavatten_standard
defacto_mustach_helsida
agy_oppethus
centrum_host_helsida
ica_oktober

Landsbygdsrådet läggs ner

Politik Det omdebatterade Landsbygdsrådet läggs ner, på måndag avser Kommunstyrelsen fatta beslut.

nrh
colorama_april2
agy_oppethus_outsider
connys
greeknight_outsider