eldsjal2024_pan
Foto: Genrebild/Norwegian

Tatuering försenade plan från Arlanda

Ett plan från Norwegian blev försenat från Arlanda under torsdag kväll sedan kabinpersonal blivit misstänksamma mot en man i tatuering: – Kabinpersonal vägrade följa med planet om mannen satt kvar, säger en flygplatsanställd till Expressen.

centrum_artikel_host

Planet skulle ha lyft klockan 21 mot Heraklion men blev en timme försenat. Kabinpersonal vägrade lyfta då de såg en man med en tatuering på armen som liknade en IS-flagga rapporterar Expressen. Det kan även ha varit en koraners enligt uppgiftslämnare till tidningen.
– Kabinpersonal och en passagerare reagerade på en annan passagerare av en anledning och det skapades en viss oro. Kaptenen beslutade att personen inte fick vara kvar på planet och ville att personen skulle lämna. De tillkallade polisen och vi avvisade en man och ett sällskap, säger Darko Ali, stationsbefäl vid gränspolisen på Arlanda, till Expressen.

Det hela renderade dock inte i något polisiärt ärende då mannen inte är misstänkt för brott utan han eskorterades bara ut från flygplatsen. Vid 22-tiden lyfte sedan planet:
– Ett Norwegianplan avgick en timme senare från Arlanda till Heraklion. En resenär var orsaken till att planet blev försenat, uppger Charlotte Periasamy, pressinformatör vid Swedavia till Expressen.

centrum_host_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

eldsjal2024_helsida
connys_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

mp_helsida_eu

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
pantamera_out
mp_eu_outsider
connys
nrh_sigtuna