eldsjal2024_pan
Olyckan inträffade vid korsningen i Krogsta.

Tåg och van krockade

Ett tåg och en van krockade vid Krogsta i Rosersberg.

centrum_artikel_host

Tågtrafiken stoppades en stund under söndagskvällen sedan en van och ett pendeltåg krockat. Vanen hamnade utanför korsningen och tåget körde ett par hundra meter innan det stannade i riktning mot Märsta. Ingen person skadades i samband med krocken och tågtrafiken är igång sedan 20-tiden mellan Märsta-Rosersberg. Polis var  på plats för att samtala med de inblandade och eventuella vittnen.

pantamera_avc_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

storemore_helsida
centrum_host_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
connys_helsida
steningekompani_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
connys
pantamera_out
stentekompani_outsider
mp_eu_outsider
storemore_out