eldsjal2024_pan
Foto: Arkivbild/Daniel Iskander

Stulen lyxbil hittades utanför Migrationsverket

En person som jobbade på Migrationsverket i Arlandastad körde en stulen Maserati och togs på bar gärning i fredas uppger Expressen: - Jag trodde inte att jag skulle få se den där bilen igen. Det är helt otroligt, säger ägaren till tidningen.

centrum_artikel_host

En anställd på Migrationsverket tog sin nya Maserati Granturismo till jobbet i Märsta, men enda problemet var att i lokalerna fanns bilens tidigare ägare, advokat Mark Safarvan, som sålde den vidare till en person i Södertälje. Advokaten fattade misstanke då registreringsplåtarna inte stämde överens:
– Jag kollade upp den, och såg då att den var anmäld stulen den 19 oktober. Jag ringde den nuvarande ägaren, som åkte hit direkt, säger Mark Safaryan till Expressens Brottscentralen

Togs på bar gärning
Polis tillkallades till platsen och man försökte lokalisera gärningsmannen. Efter en stund kom han ut och togs på bar gärning. Det visade sig att mannen var anställd av Migrationsverket, han arbetar som handledare och serverar mat till de som sitter på förvaret, hanterar besök och sköter andra praktiska sysslor.

Stals vid inbrott
Sedan tidigare utreds mannen av Migrationsverkets tillsynsenhet för andra ärenden och det är oklart om han kommer få behålla jobbet. Bilen anmäldes stulen efter ett bostadsinbrott i Södertälje 19:e oktober, sedan dess hade ägaren ytterligare ett inbrott, vid ett av inbrotten var hans barn hemma. Det är oklart om den anställde på Migrationsverket varit inblandad i inbrotten.

eldsjal2024_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

connys_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

mp_helsida_eu

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider