sommar
Foto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild

Stort slagsmål efter att flicka ofredats

Ett stort polispådrag fick kallas till Valsta under kvällen. En ung flicka blev ofredad av ungdomar - sen hamnade ett 20-tal av dem i ett vilt slagsmål: – Vi ska utreda sambandet, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.

marstakalaset_artikel

Det var vid 20-tiden på fredagen som ett stort polispådrag larmades till Valsta Centrum.
– Det kom in uppgifter om att ett 20-tal ungdomar slogs på platsen, säger Sven-Erik Olsson vid polisens regionledningscentral.

Två skadades
När polisen anlände till platsen hade ungdomarna redan hunnit springa ifrån platsen. Men patrullerna påträffade två skadade ungdomar som hade blivit misshandlade. En av dem fördes till sjukhus med ambulans.
– Det är någon som blivit sparkad i huvudet bland annat, det är två anmälningar skrivna om misshandel, uppger Sven-Erik Olsson.

Flicka ofredades av ungdomar
Under polisinsatsen i Valsta fick polisen in samtal från en ung flicka.
– Det är en tjej som säger att hon blivit tafsad av några killar, säger Olsson.
Enligt honom ska man utreda vilket samband slagmålet mellan ungdomarna och ofredandet mot flickan har.
– Vi ska prata med henne igen men vi väntar på hennes mamma, för vi har inte lyckats reda ut vad som skett riktigt.

Vet du mer? Kontakta redaktionen!

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

ica_valsta_choklad
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

arlanda_golf_juli
marstakalas_helsida
sommar
sommar_centrum
defacto_helsida

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

colorama_april2
kontor_thaifong
happyhomes_2019
connys
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
colorama_april
sportfiske_sommar