centrum_jul_panorama
Foto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild

Stort slagsmål efter att flicka ofredats

Ett stort polispådrag fick kallas till Valsta under kvällen. En ung flicka blev ofredad av ungdomar - sen hamnade ett 20-tal av dem i ett vilt slagsmål: – Vi ska utreda sambandet, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.

defacto_jul_artikel

Det var vid 20-tiden på fredagen som ett stort polispådrag larmades till Valsta Centrum.
– Det kom in uppgifter om att ett 20-tal ungdomar slogs på platsen, säger Sven-Erik Olsson vid polisens regionledningscentral.

Två skadades
När polisen anlände till platsen hade ungdomarna redan hunnit springa ifrån platsen. Men patrullerna påträffade två skadade ungdomar som hade blivit misshandlade. En av dem fördes till sjukhus med ambulans.
– Det är någon som blivit sparkad i huvudet bland annat, det är två anmälningar skrivna om misshandel, uppger Sven-Erik Olsson.

Flicka ofredades av ungdomar
Under polisinsatsen i Valsta fick polisen in samtal från en ung flicka.
– Det är en tjej som säger att hon blivit tafsad av några killar, säger Olsson.
Enligt honom ska man utreda vilket samband slagmålet mellan ungdomarna och ofredandet mot flickan har.
– Vi ska prata med henne igen men vi väntar på hennes mamma, för vi har inte lyckats reda ut vad som skett riktigt.

Vet du mer? Kontakta redaktionen!

trainingpartner_jobb_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

happyhomes_2019
tp_helsida
fme_oktober
sigtunavatten_standard
greeknighthelsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

defacto_jul

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

ica_oktober
centrum_jul_helsida
greeknight_outsider
julbord
colorama_april2
tp_outsider
nrh
connys
trainingpartner_jobb_outsider