skordedag_pan
Foto: MMS-Bild

Insats på Sätuna

Ett flertal polisbilar sågs på Sätuna vid 15.20-tiden: - Vi sökte en person men vi söker inte längre, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Ett stort pådrag befinner sig i Märsta. Polisen uppger att de söker efter en person men informationen är knapphändig. Även en helikopter ska vara uppe i luften. Uppgiftslämnare berättar för märsta.nu att stora delar av stationen spärrats av och att man sett poliser med skyddsvästar på Sätuna torg.

Klockan 15.45 hävdes avspärrningarna och polisen avslutade sin insats. Polisen vill inte uttala sig närmare om vad det var frågan mer än att man sökte en person. Man vill heller inte kommentera om det finns något anmälan om brott upprättad

Uppdaterad kl 15.55

2020_helsida
garagebranden

Nu får branddrabbade betala för parkeringen

Nyheter SigtunaHem får kritik av boende för att de tar betalt för parkeringsplats vid Midgårdsbadet: - Vi som fick våra bilar brända får både parkera 1 kilometer bort från våra hus och dessutom betala 150 kr i månaden för det, uppger en hyresgäst.

helsida_var2021
coronakrisen

Över hundra vill ha skuldsanering

Nyheter Antalet kommuninvånare som vill ha skuldsanering ökade kraftigt under pandemin och är kvar på över 100 personer för första halvåret 2021: – Vi har aldrig tidigare tagit emot så många ansökningar, säger Per-Olof Lindh, enhetschef på Kronofogden.

andersojag
skordedag_helsida
happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
connys_helsida
bostad_helsida
kyrka_helsida
defacto_helsida
eldsjal-helsida
centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

skordedag_out
centrum_sommar_out
andersojag_outsider
heat_out
connys
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
mp-outsider
kyrka-outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
bostad_outsider
kyrkoval_outsider
eldsjal-outsider