moderaterna_panorama
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Misstänkt mordförsök i Märsta

En man hittades skadad i en trapp i Märsta under lördagskvällen.

Ett stort pådrag är utkallat i Märsta, omständigheterna är oklara. Även en ambulansheliktopter ska ha varit inkallad till platsen. Enligt uppgift till redaktionen rör det sig om någon form av grovt brott. Aftonbladet skriver att det är en man som utsatts för ett våldsbrott. Mannen har förts till sjukhus med okänt skadeläge. Polishelikopter medverkar i en sökinsats och det är ett stort antal polispatruller på plats. Ett bostadshus i kvarteret har även spärrats av för teknisk undersökning.

Aftonbladet uppger att en man utsatts för mordförsök, en man greps i närheten kort efter brottet. Enligt Polisen hittades mannen i trapphuset, ett vasst föremål ska ha använts i samband med händelsen.

Uppdaterad kl 23.00

sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

marinan_helsida

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

2020_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
defacto_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

liber_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
connys
ewas_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
nrh