center_pan21
Foto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild

Stort polispådrag efter aggressiv vapenman

Polisen kallades till Märsta efter larm om bråk. Men ärendet fick en helt annan vändning och man mötte istället en aggressiv och beväpnad man: – Vi har skickat massa resurser, säger Eva Nilsson vid polisen.

centrum_artikel

Vid 20-tiden på måndagen larmades polisen till centrala Märsta efter larm om ett bråk. Det skulle vara två personer som drabbat samman vid Stationsgatan.
– Initialt om personer som bråkat utomhus och den ena ska vara väldigt aggressiv, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisen.

Beväpnad med pistol
När första patrullen anlände fick man uppgifter av vittnen att den aggressiva mannen skulle vara beväpnad med ett vapen. Men de två personerna hade försvunnit i riktning mot Märsta station. Ett stort polispådrag kallades in som förstärkning, och enligt vittnen till märsta.nu sökta polisen även med hundpatruller.
– Vi skickar massa resurser och efter en viss spaning så påträffar man de vid pendeltågsstation, och vid kontroll av dem så visar det sig att en person har ett vapen i sina tillhörigheter, säger Nilsson.

Brott mot vapenlagen
Mannen greps av polisen misstänkt för vapenbrott och fördes till station. Den andra personen är inte gripen men hämtad till förhör. Nilsson har i nuläget inga uppgifter om man kommer att upprätta en anmälan för bråket.
– Det kanske ändrar sig när vi har förhört de, men ingen person är skadad i alla fall.

TV: Aggressiv pistolman i Märsta – stort polispådrag

helsida_var2021
julmarknad_helsida
happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
oppethus_helsida
connys_helsida
2020_helsida
flygskola_helsida
centrum_helsida2020

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

defacto_helsida
dack-helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
flygskolan_outsider
swedol_outsider
dack-outsider
nrh
connys
oppethus_outsider
julmarknad_outsider