stationshusen_pan
Ett område i Märsta har spärrats av.Foto: Insändarbild
Flera polisbilar och ambulanser finns i bostadsområdet i Märsta med anledning av att en person fallit från en balkongFoto: Insändarbild

Man hittad död i bostadsområde

Efter att en man hittats avliden i Märsta finns polis på plats: - Det är en person som fallit från en balkong långt upp i ett hus. Det är vad vi kan säga just nu, säger Anders Bryngelsson vid Polisens ledningcentral.

Enligt uppgift till märsta.nu har en man hittats avliden i Märsta. Ett stort pådrag bestående av 4-5 polisbilar och två ambulanser åkte först ut till adressen, ett område på omkring 200 kvadratmeter kring bostadshuset har spärrats av. Polis har undersökt lägenheten till den balkong där mannen ska ha fallit ifrån.

Anders Bryngelsson vid Polisens ledningscentral berättar för märsta.nu att en person fallit från en balkong. Man är på plats för att kontrollera vad som hänt. Platsen är avspärrad:
– Vi får se om det finns anledning att öppna förundersökning, säger han.

Utesluter ni brott?
– Nej utesluter gör vi inte, vi är där för att säkerställa och kontrollera det som hänt. Man jobbar där ute för att se och kontrollera vad som har hänt

Uppdaterad kl.14.10

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

jul2021
defacto_helsida
mp_host_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

dack-helsida
valsta-jul_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

2020_helsida
julmarknad_helsida
centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

mp-outsider
swedol_outsider
dack-outsider
nrh
jul_outsider
stationshusen_out
valsta_jul_outsider
ridskola_2020_outsider
julmarknad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys