centrum_panorama_hostshopping

Ungdomar misstänks för försök till mordbrand

Två ungdomar misstänks efter en mindre brand på Steningehöjden under onsdagskvällen.

Det luktade rök på Steningehöjden under onsdagskvällen varpå brandkår kallades in, det visade sig vara isolering som brunnit på vinden av en byggfastighet. Två ungdomar misstänks för brottet, det omhändertogs av polis och lämnades över till sina vårdnadshavare. En anmälan om grov mordbrand har upprättats.

Uppdaterad kl. 7.55

steningekompani_helsida
storemore_helsida

Höjt pris på tilläggsavgift

Nyheter SL höjer tilläggsavgiften till 1 850 kronor från och med den 2 april. Detta beslutades av Trafiknämnden i november förra året med syftet att minska fuskåkandet och öka intäkterna för kollektivtrafiken.

brobygget_pask
sd_pask_helsida
connys_helsida

Nya arkeologiska fynd på Stora Torget

Nyheter Under en arkeologisk undersökning på Stora Torget i Sigtuna under en kylslagen vårvecka i mars upptäcktes en äldre stensatt generation av torget under den nuvarande grusbelagda ytan. Schaktningarna utfördes i samband med att nya belysningsfundament och elkablar skulle installeras.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Trenden vänder: Arbetslösheten ökar i kommunen

Nyheter Enligt ny statistik från Arbetsförmedlingen har arbetslösheten ökat både i Sigtuna kommun och i hela Stockholms län. Under februari månad noterade Sigtuna kommun en total arbetslöshet på 8,9 procent, en ökning med 0,5 procentenheter jämfört med samma period föregående år. Liknande trend syns även i resten av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider
sd_pask_outsider
outsider_aldreomsorg
nrh_sigtuna
storemore_out
brobygget_pask_outsider
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host