budget_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Väktare slagen och rånad i Valsta

Polis och polishelikopter är i Valsta med anledning av ett större bråk: - Det var ordningsvakt som larmade om bråk mellan ungdomar utanför centrum, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

fraga_liberalerna

Ett omfattande polispådrag med flera bilar och helikopter från luften arbetar med ett bråk i Valsta, okända grupperingar ska ha slagits helt öppet. Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral, berättar att olika ungdomar slogs utanför centrumet. Ordningsvakt larmade:
– Vi har flera patruller som är där och arbetar, inget är klart än, säger Anna Westberg.

När insatsen avslutats meddelar polisen att en väktare rånats på sin mobiltelefon och en väska. Väktarens bil blev också vandaliserad. Ett antal personer har kontrollerats med anledning av bråket men ingen är i nuläget frihetsberövad. Ingen är heller fysiskt skadad och i behov av sjukvård. Anmäla om misshandel, rån, skadegörelse samt våld och hot mot tjänsteman har upprättas.

Uppdaterad kl 19.30

Vet du mer? Kontakta redaktionen

defacto_helsida
2020_helsida
manskold_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

kristina_helsida

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

julen_helsida
speedy_vinter_helsida
meko_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

nrh
centrum_sommar_out
budget_outsider
manskold_outsider
julen_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
kristina_outsider