moderat_sommar

Stort intresse för Coronanyheter förra veckan

Den gånga veckan har lockat många läsare till märsta.nu för att ta del av lokal samhällsinformation om hur Coronaviruset påverkat kommunen.

centrum_artikel

Nästan 40 000 besökare har surfat in på märsta.nu den gångna veckan, många ville ta del av lokal samhällsinformation om hur Coronaviruset påverkar kommunen:
– märsta.nu fortsätter bevaka hur viruset påverkar livet i kommunen, alla våra nyheter kommer fortsätta vara tillgängliga för alla helt gratis och vi kommer att se till att det som är officiellt kommer kommuninvånare till kännedom, säger Daniel Iskandar, ansvarig utgivare och chefredaktör.

märsta.nu får in en hel del tips om att det råder Corona på ena, andra eller tredje platsen i kommunen.
– Vi kommer inte medverka till att skapa hysteri i onödan. Om det ligger ett allmänintresse i att kommunicera ut coronarelaterad information till kommuninvånare så gör vi det. Vi måste även ha respekt för att det är sjukdomsfall det är frågan om och att sjukvården inte kommenterar var det råder coronasmittade personer mer än att det sker inom regiongränsen, säger Daniel Iskandar.

marina_helsida
happyhomes_sommar2020
sommar_sigtuna2020
connys_helsida

Biljakt förbi Märsta

Blåljus En förare som vägrade stanna i samband med poliskontroll på E4:an satte fart från Knivsta mot Stockholm förbi Märsta.

speedy_helsida
defacto_helsida
brobygget_helsida_valsta
2020_helsida
centrum_helsida2020
landsbygd_sigtuna_helsida
studeravidare_helsida
brobygget_midgard_helsida
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out
speedy_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
studeravidare_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider