sommar
E4 norrgående vid ÅshusbyFoto: MMS-Bild
Påfarten till E4S vid MärstaFoto: MMS-Bild

Olyckor på E4:an

Två trafikolyckor orsakade kraftiga störningar på E4:an i båda riktningar under morgonen.

marstakalaset_artikel

Flera olyckor har inträffat nu under morgonen på E4:an. På E4S vid Eurostop har två bilar krockat, ett körfält är avstängt och framkomligheten kraftigt begränsad. Vid Trafikplats Rosersberg i riktning mot Uppsala är det flera fordon som krockat och på väg 263 mot E4:an står en stillastående buss i vägrenen. Bilarna bärgades bort vid båda olyckorna kring 8.30-tiden.

Uppdaterad kl. 8.45

 

marstakalas_helsida

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

arlanda_golf_juli
sommar_centrum

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

ica_valsta_choklad
sommar
sigtunavatten_standard
defacto_helsida
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

kontor_thaifong
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

colorama_april2
colorama_april
sportfiske_sommar
nrh
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider