defacto_pan2020
Det var blåsigt på Strandvägen...Foto: Daniel Iskander
... och kring hamnenFoto: Daniel Iskander

Stormen Helga drog in

Kommunen drabbades inte så mycket av stormen mer än att några träd föll ner över vägarna.

SMHI har med anledning av stormen utfärdat en Klass 1-varning för Stockholms län. Det var blåsigt redan vid lunchtid idag och under eftermiddagen ska det blåsa mer. märsta.nu kommer att rapportera med anledning av stormen om det blir problem i samhällsfunktionerna. Just nu fortsätter det ihärdiga regnandet och vinden kulminerar innan kvällen då den ska avta. Totalt har det idag fallit 13.2 mm regn och mer väntas. Vare sig regnet eller blåste har lett till några problem nu vid 15.40.

Kl. 17. Det är en del störningar i kollektivtrafiken med anledning av stormen, dock inget norr om stan utan bara söderut. Tåg till och från Märsta ska gå enligt tidtabell.

Kl. 18.45 På väg 273 har ett träd ramlat ner över vägen och brandkåren är kallade ut för att plocka bort det. Oklart om någon bil kört in i det än samt hur det påverkar framkomligheten.

Kl. 20.00  Ytterligare ett träd föll ner över en väg, denna gång över Kimstavägen mellan Arlanda och Markim. I övrigt klarade kommunen sig bra från incidenter.

boisigtuna
festspec_host2020_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

nrh
festspec_host2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider