defacto_panorama_mustasch
Foto: Insändarbild

Stora störningar i morgonrusningen på E4:an

E4:an norrgående stängdes av vid 7-tiden efter en trafikolycka i höjd med Stora Wäsby.

Det råder kraftiga framkomlighetsproblem mellan Märsta och Väsby i båda riktningar efter en olycka på E4 Norrgående vid Stora Wäsby. E4:an är helt avstängd på grund av olyckan norrut förbi olycksplatsen. Södergående har också drabbats av störningar som startar i Väsby och håller i sig förbi Stora Wäsby. Avstängningen av vägen hävs kring 8.15 enligt Trafikverket.

greeknighthelsida
happyhomes_2019
defacto_mustach_helsida
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

sigtunavatten_standard
fme_oktober

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

ica_oktober
agy_oppethus

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

centrum_host_helsida

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

colorama_april2
nrh
connys
greeknight_outsider
agy_oppethus_outsider