defacto_pan
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Stopp i tågtrafiken

Det är stopp i tågtrafiken mellan Märsta-Rosersberg efter en olycka på spåren.

marstakalaset_artikel

En olycka har inträffat på spåren strax söder om Märsta station varpå tågtrafiken har stoppats i båda riktningar mellan Märsta-Rosersberg. Stoppet påverkar även alla andra tåg norrut och söderut förbi Märsta. Ersättningsbussar har satts in mellan Märsta-Rosersberg.

Tidigast klockan 8 kan tågen börja åka igen.

Uppdaterad kl 7.35

sommar_centrum
sommar
marstakalas_helsida
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

colorama_april2
happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
kontor_thaifong
arlanda_golf_juli
defacto_helsida

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

nrh
sportfiske_sommar
connys
defacto_outsider
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider