centrum_jul_panorama
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Stopp i tågtrafiken

Det är stopp i tågtrafiken mellan Märsta-Rosersberg efter en olycka på spåren.

defacto_jul_artikel

En olycka har inträffat på spåren strax söder om Märsta station varpå tågtrafiken har stoppats i båda riktningar mellan Märsta-Rosersberg. Stoppet påverkar även alla andra tåg norrut och söderut förbi Märsta. Ersättningsbussar har satts in mellan Märsta-Rosersberg.

Tidigast klockan 8 kan tågen börja åka igen.

Uppdaterad kl 7.35

ica_oktober
colorama_jul

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
tp_helsida

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

julbord_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

defacto_jul
greeknighthelsida
fme_oktober
julbord
greeknight_outsider
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
connys
nrh