blackfriday_centrum

Spårfel påverkar pendeltågstrafiken

Pendeltågstrafiken norr om Stockholm dras med problem efter ett spårfel som upptäcktes under natten vid Märsta.

blackfriday_centrum

Sedan i morse är det oregelbunden trafik i pendeltågstrafiken efter ett växelfel i höjd med Märsta. Det innebär att inga tåg kan stanna i Väsby rapporterar Mitt i Stockholm. Tågen kör förbi och stannar vid övriga stationer. Det är bara tågen mot/från Märsta som inte stannar i Väsby. Resterande tåg som går med destination Väsby stannar. Ska man åka till Väsby får man byta vid Rotebro. Problemen kommer att hålla i sig trafikdygnet ut.

ica_oktober
agy_oppethus
defacto_mustach_helsida
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

centrum_host_helsida
fme_oktober

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

happyhomes_2019
greeknighthelsida
sigtunavatten_standard

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

greeknight_outsider
nrh
agy_oppethus_outsider
colorama_april2
valsta_tomte_outsider
connys