blackfriday_centrum
Foto: Pressbild/SL

Spårfel kvarstår till fredag morgon

Spårfelet som påverkar tågen till och från Märsta-Väsby kvarstår hela torsdagen och är inte löst förrän fredag morgon meddelar SL.

blackfriday_centrum

Sedan i onsdags morse råder ett spårfel vid Märsta som innebär att tåg inte kan stanna vid Väsby station. Tågen som ska till och från Märsta-Stockholm passerar således Märsta station, ska man till Väsby får man kliva av i Rotebro och därefter ta ett tåg med destination Väsby. Felet påverkar även fjärrtåg och Arlanda Express, förseningar förekommer och man uppmanas kolla med sin tågoperatör innan avresa för att kontrollera att tåget avgår i tid.

defacto_mustach_helsida
ica_oktober
sigtunavatten_standard
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

centrum_host_helsida
happyhomes_2019

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

greeknighthelsida
fme_oktober
agy_oppethus

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

greeknight_outsider
valsta_tomte_outsider
connys
nrh
agy_oppethus_outsider
colorama_april2