defacto_pan2020

Sökinsats efter försvunnen valstabo

En 33-årig man från Valsta är försvunnen sedan klockan 11 igår: - Vi har meddelat Missing People som kommer söka med Polisen under dagen, säger en anhörig till märsta.nu

centrum_artikel

Mannen  är försvunnen sedan klockan 11 på fredagen. En anhörig till honom berättar att han brukar gå ut dagtid men kommer alltid hem till kvällen när det mörknar. Men igår kom han inte hem. Man har också kollat med Polisen att det inte är den personen som är skadad i ett knivdrama i Valsta under natten. Räkna med både sökinsats från luft och marken under lördagen med anledning av försvinnandet.

Under dagen arrangerades en skallgång och vid 17-tiden meddelas att han hittats. Omständigheterna framgår inte mer än att han är återfunnen på något sätt.

Uppdaterad 17.20

centrum_helsida2020
2020_helsida
speedy_vinter_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
meko_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
nrh
centrum_sommar_out