centrum_jul_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Hygienbrister hos flera matställen

Flertalet restauranger och pizzerior i kommunen hade brister i sin verksamhet som föranledde anmärkningar vid en kontrolltillsyn.

centrum_jul_artikel

Kommunens livsmedelsinspektörer har kontrollerat verksamheter under augusti och flertalet har allvarliga brister. Det kan röra sig om trasiga diskmaskiner, smutsiga kök, smutsig skärbräda, starköl som förvaras i kyl trots att företaget saknar alkoholtillstånd. Inspektörerna hade också anmärkning på hur mat förvaras och hanteras i kylrummen.  Det rör sig om totalt sex ställen.

fme_oktober
tp_helsida
greeknighthelsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

ica_oktober

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

trainingpartner_jobb_helsida
centrum_jul_helsida
sigtunavatten_standard
defacto_jul
julbord_helsida
colorama_april2
trainingpartner_jobb_outsider
connys
tp_outsider
greeknight_outsider
julbord
nrh