sommar

Lugnt när snöovädret drog in

Kommunen har klarat sig utan trafikolyckor när snökaoset drog in strax efter lunchtid och till och med kvällen.

marstakalaset_artikel

Det intensiva snöfallet har dragit in kommunen. Du följer trafikläget här! SMHI har varnat för uppemot 15 cm snö. Trafikverket uppmanar till försiktighet i trafiken och risk för halka i samband med snöfallet, omkring 5-6 cm ska fortsätta falla under eftermiddagen och kvällen.

Det är väldigt lugnt på vägarna, många verkar ha tagit till sig av informationen om att ta det försiktigt i trafiken. Det råder just nu endast långsam trafik på E4:an mot Märsta, men det finns inga incidenter att rapportera om. Risk för halka kvarstår i hela vägnätet inom kommunen.

En lastbil med släp har hamnat i diket på LV 859 mellan Väsby-Rosersberg. Det råder begränsad framkomlighet förbi platsen strax söder om Stora Wäsby.

Uppdaterad 19.28

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

kontor_thaifong
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

colorama_april2
arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad
marstakalas_helsida
defacto_helsida

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

sigtunavatten_standard
sommar_centrum
happyhomes_2019
connys
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
nrh
sportfiske_sommar