defacto_pan

Lugnt när snöovädret drog in

Kommunen har klarat sig utan trafikolyckor när snökaoset drog in strax efter lunchtid och till och med kvällen.

Det intensiva snöfallet har dragit in kommunen. Du följer trafikläget här! SMHI har varnat för uppemot 15 cm snö. Trafikverket uppmanar till försiktighet i trafiken och risk för halka i samband med snöfallet, omkring 5-6 cm ska fortsätta falla under eftermiddagen och kvällen.

Det är väldigt lugnt på vägarna, många verkar ha tagit till sig av informationen om att ta det försiktigt i trafiken. Det råder just nu endast långsam trafik på E4:an mot Märsta, men det finns inga incidenter att rapportera om. Risk för halka kvarstår i hela vägnätet inom kommunen.

En lastbil med släp har hamnat i diket på LV 859 mellan Väsby-Rosersberg. Det råder begränsad framkomlighet förbi platsen strax söder om Stora Wäsby.

Uppdaterad 19.28

fme_oktober
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
ica_oktober

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

defacto_helsida
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

colorama_april2
defacto_outsider
connys
nrh