centrum_panorama2020

Lugnt när snöovädret drog in

Kommunen har klarat sig utan trafikolyckor när snökaoset drog in strax efter lunchtid och till och med kvällen.

centrum_artikel

Det intensiva snöfallet har dragit in kommunen. Du följer trafikläget här! SMHI har varnat för uppemot 15 cm snö. Trafikverket uppmanar till försiktighet i trafiken och risk för halka i samband med snöfallet, omkring 5-6 cm ska fortsätta falla under eftermiddagen och kvällen.

Det är väldigt lugnt på vägarna, många verkar ha tagit till sig av informationen om att ta det försiktigt i trafiken. Det råder just nu endast långsam trafik på E4:an mot Märsta, men det finns inga incidenter att rapportera om. Risk för halka kvarstår i hela vägnätet inom kommunen.

En lastbil med släp har hamnat i diket på LV 859 mellan Väsby-Rosersberg. Det råder begränsad framkomlighet förbi platsen strax söder om Stora Wäsby.

Uppdaterad 19.28

studeravidare_helsida
speedy_helsida
kcbygg_helsida
studenten2020_helsida
sommarlov_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

sigtuna_vatten_outsider
studenten2020_outsider
sommarlov_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
speedy_outsider
nrh
swedol_outsider