defacto_pan2020

Lugnt när snöovädret drog in

Kommunen har klarat sig utan trafikolyckor när snökaoset drog in strax efter lunchtid och till och med kvällen.

centrum_artikel

Det intensiva snöfallet har dragit in kommunen. Du följer trafikläget här! SMHI har varnat för uppemot 15 cm snö. Trafikverket uppmanar till försiktighet i trafiken och risk för halka i samband med snöfallet, omkring 5-6 cm ska fortsätta falla under eftermiddagen och kvällen.

Det är väldigt lugnt på vägarna, många verkar ha tagit till sig av informationen om att ta det försiktigt i trafiken. Det råder just nu endast långsam trafik på E4:an mot Märsta, men det finns inga incidenter att rapportera om. Risk för halka kvarstår i hela vägnätet inom kommunen.

En lastbil med släp har hamnat i diket på LV 859 mellan Väsby-Rosersberg. Det råder begränsad framkomlighet förbi platsen strax söder om Stora Wäsby.

Uppdaterad 19.28

centrum_helsida2020
defacto_helsida
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

2020_helsida
ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
meko_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

meko_outsider
nrh
connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider