defacto_pan2020

SMHI varnar för snökaos på fredagen

SMHI utfärdar en klass 1-varning för Stockholms län då det väntas uppemot 10-15 centimeter snö på kort tid under fredagen.

centrum_artikel

Nytt snökaos väntas in över länet och kommunen, enligt SMHI:s prognos ska det falla drygt 5mm snö i kommunen på fredagen, det kan bli så mycket som 15 cm lokalt runt om i länet. Snöfallet i kombination med en frisk ostlig vind gör att SMHI utfärdar klass 1-varning. Det finns enligt SMHI risk för halka på vägarna i samband med snöfallet.

happyhomes_sommar2020
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

ridskola2020_helsida
branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

defacto_helsida
meko_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
swedol_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
nrh
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider