sommar

SMHI varnar för snökaos på fredagen

SMHI utfärdar en klass 1-varning för Stockholms län då det väntas uppemot 10-15 centimeter snö på kort tid under fredagen.

marstakalaset_artikel

Nytt snökaos väntas in över länet och kommunen, enligt SMHI:s prognos ska det falla drygt 5mm snö i kommunen på fredagen, det kan bli så mycket som 15 cm lokalt runt om i länet. Snöfallet i kombination med en frisk ostlig vind gör att SMHI utfärdar klass 1-varning. Det finns enligt SMHI risk för halka på vägarna i samband med snöfallet.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

ica_valsta_choklad
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sigtunavatten_standard
marstakalas_helsida
sommar_centrum
colorama_april2
defacto_helsida

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

arlanda_golf_juli
sommar
kontor_thaifong
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
nrh
connys
defacto_outsider