stationshusen_pan
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Skumt utanför konsthallen

Under natten har någon roat sig med att hälla tvättmedel i vattenspelet utanför Konsthallen.

Vattenspelet utanför Konsthallen utsattes för en fräckis under natten då någon eller några roade sig med att hälla i tvättmedel. När förbipasserande gick till jobbet i morse så var det överfullt med skum. Det är vad märsta.nu erfar första gången just detta vattenspel utsätts för ”skämtet” men fontänen utanför kommunhuset brukar användas för ändamålet emellanåt. Att hälla tvättmedel rätt i dagvattnet är dock inte att rekommendera då det innehåller kemikalier som orenat hamnar i dagvattenbrunnarna nu. Tvättmedel som används i tvättmaskin renas innan det släpps ut som spillvatten.

happyhomes_sommar2020
jul2021
mp_host_helsida
valsta-jul_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

julmarknad_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
defacto_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

mp-outsider
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
jul_outsider
stationshusen_out
julmarknad_outsider
nrh
valsta_jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider