sommar
Biblioteket i Valsta Centrum attackerades under natten.Foto: MMS-Bild

Skadegörelse mot på bibliotek

Under natten har ett fönster till Valsta bibliotek krossats, vid 5-tiden i morse var det ännu inte polisanmält eller känt av Polisen.

marstakalaset_artikel

För andra dygnet i rad har det varit skadegörelse kring Valsta Centrum. Natten mot fredag vältes ett staket på byggarbetsplatsen i Valsta Centrum och natten mot lördag hade någon eller några kastat stora stenar mot bibliotekets fönster. När märsta.nu under morgonen var i kontakt med Polisen hade man ingen kännedom om skadegörelsen. Under morgonen har det dock upptäckts av personal i centrumet och en polisanmälan ska upprättas.

sommar_centrum
kontor_thaifong
marstakalas_helsida
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sigtunavatten_standard
colorama_april2
arlanda_golf_juli
sommar
happyhomes_2019
ica_valsta_choklad

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

defacto_outsider
nrh
sportfiske_sommar
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
connys