sportfiske_jubileum
Biblioteket i Valsta Centrum attackerades under natten.Foto: MMS-Bild

Skadegörelse mot på bibliotek

Under natten har ett fönster till Valsta bibliotek krossats, vid 5-tiden i morse var det ännu inte polisanmält eller känt av Polisen.

rosta_sigtuna2

För andra dygnet i rad har det varit skadegörelse kring Valsta Centrum. Natten mot fredag vältes ett staket på byggarbetsplatsen i Valsta Centrum och natten mot lördag hade någon eller några kastat stora stenar mot bibliotekets fönster. När märsta.nu under morgonen var i kontakt med Polisen hade man ingen kännedom om skadegörelsen. Under morgonen har det dock upptäckts av personal i centrumet och en polisanmälan ska upprättas.

v_eu_helsida
mp_eu
moderaternamaj
rosta_sigtuna2
eu_sap
varfest_helsida

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

bonava_maj_helsida
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

happyhomes_2019
ica_valsta_choklad

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

defacto_outsider
sh_bovard_out
connys
bonava_maj_outsider
nrh
sap_outsider_eu
oppning_outsider
colorama_april
rosta_sigtuna
ridskola2019_outsider
mp_eu_outsider
v_eu
fme_outsider
moderaterna_maj_outsider
sh_oppet
nationaldag_out