moderat_sommar
Göran Langer, VD SigtunaHemFoto: Pressbild/SigtunaHem

SigtunaHem vill höja hyrorna

I den årliga hyresjusteringen yrkar det kommunala bostadsbolaget SigtunaHem att hyrorna höjs med 3,5 procent: - SigtunaHem avser att satsa på städning, tvättstugor, trygghet och tillgänglighet på Kundservice, för att ytterligare höja boendekvaliteten, skriver VD:n Göran Langer i ett pressmeddelande.

centrum_artikel

Förhandlingar mellan SigtunaHem och Hyresgästföreningen ska inledas om hyreshöjningen 2016. 3,5 yrkar SigtunaHem, pengar som ska användas till satsning på städning, tvättstugor, trygghet och tillgänglighet på kundservice. Enligt VD:n Göran Langer har de bolag som levererar el, vatten, värme och avfallshantering aviserat en höjning av sina taxor för 2016 vilket påverkar SigtunaHems kostnader. De senaste fem åren har SigtunaHem höjt hyrorna med flera procent varje år. I bostadsbolagets bestånd finns fastigheter från miljonprogramstiden vilket kräver renoveringar. Man bygger också för framtiden och för 2016 kommer fem nya kombo-hus att göras färdigt med plats för 168 lägenheter i Valsta Centrum, man planerar också bostäder i Sigtuna stadsängar samt andra platser i Märsta.

defacto_helsida
sommar_sigtuna2020

Biljakt förbi Märsta

Blåljus En förare som vägrade stanna i samband med poliskontroll på E4:an satte fart från Knivsta mot Stockholm förbi Märsta.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
connys_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
studeravidare_helsida
2020_helsida
brobygget_midgard_helsida
speedy_helsida
brobygget_helsida_valsta
marina_helsida
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
nrh
speedy_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
marina_outsider